Northlane – Miasma – EP előzetes

Fémforgács

Tavasszal új EP-t ad ki az elektro/industrial hatásokkal dúsított modern metalcore-t játszó ausztrál Northlane. Hat dalos kislemezük április 12-én fog megjelenni Mirror’s Edge címmel.

Olyan, mintha egy tükörképet néznék. A múltat és mindazt, amin gondolkodtam, vagy ami az elmúlt kis idő alatt megfogott. Ezekben a dalokban nincs sok pozitivitás, de mégis az elfogadásról szólnak. Azzal, hogy ezeket a dalokat kiadom, remélhetőleg magam mögött tudok hagyni bizonyos dolgokat, és egyfajta új irányt és valami pozitív dolgot találok a tükör másik oldalán.” – mondta az EP-ről Marcus Bridge énekes.

 Az EP néhány vendég is szerepel, többek között a Parkway Drive énekese, Winston McCall, akivel Miasma című dalukat készítettek el, ami videót is kapott.

Az EP-re felkerül a korábban nálunk is bemutatott Dante című daluk is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.