VADIÚJ KONCERTKLIP A MIRROR ZENEKARTÓL

Rockvilág.hu online rockmagazin

Még júliusban jelent meg a budapesti Mirror zenekar második nagylemeze Lépés, lélegzet címmel a H-Music gondozásában. Az albumról ez idáig két dal, a Kovács Krisztián (FISH!) vendégszereplésével készült Hív még, illetve a Van-e még kapott hivatalos videóklipet . Most pedig harmadikként a Ház, ágy, testvérek kapott vizuált, egy koncertklip formájában, mely a tavaly októberi lemezbemutató bulin került rögzítésre a Barba Negrában. A rendezés és az utómunka Kerecsen László /SYNDROME/ munkája.

Mirror-Ház, ágy, testvérek:

A csapat élőben is igen aktív mostanság. Míg ősszel a saját bulik mellett a FISH! társaságában is nyomtak egy igen intenzív turnét, hamarosan a Junkies zenekar mellé szegődnek, hogy februárban és márciusban együtt adjanak jó pár felejthetetlen bulit a közönségnek.

Most szombaton, azaz február harmadikán a győri Bridge-ben indul a turné, majd következik Nyíregyháza /02.10./, Budapest /02.17./, Mezőkövesd /03.08./ végül Dunszerdahely zárja a sort /03.09./.

Mirror koncertek:
Győr: https://fb.me/e/1vVBmbnX7
Nyíregyháza: https://fb.me/e/4MsuFVtl7
Budapest : https://fb.me/e/3Zkr4uM8P
Mezőkövesd: https://fb.me/e/1NqEgY0kR
Dunaszerdahely: esemény hamarosan

Mirror zenekar:

Szapek Gergő-gitár
Juhász Ferenc-gitár
Nagy Sándor-dob
Szilva János-basszusgitár
Acosta Olivér Miguel-ének

Mirror linkek:

Facebook: facebook.com/mirrorbandhun
Insta: instagram.com/mirrorbandhun
TikTok: tiktok.com/@mirrorzenekar
YouTube: http://youtube.com/@MirrorBandHun

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.