Ashes Of Perishing – Burdens – új EP előzetes

Fémforgács

Burdens címmel adta ki új dalának szöveges videóját a modern metalcore vonalas Ashes Of Perishing. A finn zenekar február 29-én, az Inverse Records gondozásában adja ki FRVR / CRSD címet viselő debütáló EP-jét, aminek ez már a harmadik előzetese.

A Burdens azok történetét meséli el, akik tanúi voltak az öngyilkosságnak és az önpusztításnak. A visszaút hosszú és rögös, a harag és a megbocsátás, az önvizsgálat és az elfogadás révén találhatunk vigaszt. Az egész EP egy érzelmi hullámvasútként működik, úgy ér véget, ahogyan elkezdődött.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.