Necrophobic – Történetek az alvilágból

Fémforgács

Március 15-én, a Century Media Records kiadásában érkezik a svéd death/black metalos Necrophobic tizedik nagylemeze, az In the Twilight Grey. Lemezük újabb előzeteseként As Stars Collide daluk szöveges videója nézhető meg, amivel kapcsolatban Sebastian Ramstedt, a banda gitárosa osztotta meg gondolatait:

Személyes szempontból számomra ez a legfontosabb dal a lemezen. A központi dallamot még édesanyám énekelgette nekem a ’70-es évek elején, és szinte templomi énekre vagy valami sötét altatódalra emlékeztet. Igazságot akartam szolgáltatni az ő dallamának is, de saját kontextusba helyezve azt. Ehhez a létező egyik legrégebbi történetet, az Innin alvilágjárását választottam, a mesét. Olyasmiben gondolkodtam, ami túlnyúlik a metál határain.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.