Kétszámos kislemezzel erősít a jubileumi turnéjára a The Southern Oracle

Nuskull Magazin

A fővárosi The Southern Oracle idén tölti 15. életévét, így a banda jelenleg is épp a jubileumi országjárását végzi, amit nem átallott még pikánsabbá tenni egy vadonatúj, kétszámos kislemezzel, ami a Nocturnal Kingdom címet kapta.

A srácok elmondása alapján az Executioner egy, a metal tradicionálisabb gyökereihez visszanyúló, mégis „TSO-s” darab, míg a Bodysnatcher talán az eddigi legkeményebb trekkjük. A felvételt és a keverést Ivánfi Dani (ex-Stubborn), a masztert Szűcs Szabolcs, az artworköt pedig ezúttal is a zenekar frontembere, Kókai Barni intézte.

A banda egyébként a turné mindegyik állomásán más és más setlisttel áll elő, ezt a két dalt viszont mindenhol nyomják. A február 9-i pesti bulin, az Akvában pedig egy teljes diszkográfiát felölelő, 25(!) dalos szettel állnak majd a közönség elé. Mutatjuk is az összes állomást:

  • február 2. – Sopron, Hangár Music Garden (+ Hostile)
  • február 3. – Szombathely, Végállomás Klub (+ The Sexy Wild East, Visionless Humanity)
  • február 9. – Budapest, Akvárium Klub KisHall (+ The Sexy Wild East, Hypocrites Breed)
  • február 10. – Kecskemét, Ápoló Klub (+ Lazarvs, Waydown)
  • február 16. – Győr, A Beton (+ The Sexy Wild East, Erased)
  • március 9. – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely (+ Anchorless Bodies, Sleepless, Hypocrites Breed, I Am Atlas, The Sexy Wild East, Fejnélküli Lovas)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.