Einvigi – Csendes és viharos lesz az új lemezük

Fémforgács

A finn folk/blackgaze metalos Einvigi tizedik évfordulója alkalmából március 1-jén adják ki harmadik albumát Monokroma címmel. 10 dalos lemezük dalai a zenekar egy érettebb dallami szemléletében készült el, amely néhol csendes, mint a szél, máskor pedig úgy tombol, mint a legharagosabb éjszakai vihar. Petteri Granberg énekes/gitáros lemez témájáról így beszélt:

Csendes és halott, az élet és a halál határvidéke, ami valójában nagyon hasonlít a Stranger Things másik világáraEgy határ élet és halál között. Mi, emberek nagyrészt elemekből állunk és energiáinkat a napból nyerjük. Mindannyian csak egy pillanatra vagyunk itt, és csak vendégek vagyunk az örök folyamból. Használjuk ki jól az időnket, tiszteljük a természetet és egymást!”

A lemezről az alábbiakban a frissen megjelent Elossa eilen, tänään jo kuollut, valamint címadójuk, a Monokroma hivatalos videói nézhetőek meg.

Einvigi – Monokroma

(Einheit Produktionen)

1. Huoma

2. Elossa eilen, tänään jo kuollut

3. Tumman veden lapsi

4. Ambrosia

5. Kuolintanssi

6. Missä kuljimme kerran

7. Monokroma

8. Yksinäisen laulu pt.1

9. Yksinäisen laulu pt.2 – Interlude

10. Yksinäisen laulu pt. 3 – Uusi aurinko nousee

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.