Az Ignite új számában a Comeback Kid énekese is feltűnik

Nuskull Magazin

2022-es self-titled lemeze után először adott ki új dalt az immáron négy éve Téglás Zoli-mentes Ignite. Az Orange megyei hardcore-banda nagyot gurított a most bemutatott Done Digging the Grave-vel, ugyanis

ez az első alkalom a zenekar fennállásának 31 éve alatt, hogy közreműködő tűnik fel egy dalban.

Lehet-e ezt még fokozni? Naná! A vendégtorok nem más, mint a Comeback Kid kiabátora, Andrew Neufeld. Ezek az arcok közösen pedig egy igazi ökölrázós, együtténeklős, dallamos punk-hácé trekket tettek le az asztalra. Azt pedig, hogy miről szól a dal, a zenekar gitárosa, Nik Hill fejtette ki kicsit részletesebben:

Nehéz optimistának lenni egy olyan világban, ahol a legkeményebben dolgozók nem kapják meg az őket megillető jutalmat, és ahol a jóindulatot csak akkor értékelik, ha abból anyagi hasznunk származik. Együtt osztozni a reménytelenségen a legjobb orvosság egy olyan világban, ami módszeresen arra törkeszik, hogy elszakítson minket egymástól. A dal negatív energiája nyom nélkül ég el, és csak pozitivitást hagy maga után.

A zenekar idén tavasszal Nyugat-Európába is visszatér, és habár minket nem érint a körút, egy elég korrekt kanyart tesznek Eli-ék. A weboldalukon csekkolható, hogy hol és mikor lobbannak lángra a fiúk.

//www.youtube.com/watch?v=BNpAmrgRPJA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.