Drakon – A sárkány története folytatódik

Fémforgács

Az orosz epic black metalos Drakon 2017-ben kelt életre Veleyar (gitár, zene) és Terror (ének, basszusgitár) együttműködéseként a Dél-Urál áthatolhatatlan a hegyei, erdei és tavainak hidegségéből, valamint az emberi szellem nagyszerűségétől. A csapat első lemeze a 2022-es П​р​о​б​у​ж​д​е​н​и​е / Awakening volt, amin egy ősi sárkány született újjá zenéjük fekete lángjainak melegében. Történetük hamarosan folytatódik С​в​е​т​о​п​р​е​с​т​а​в​л​е​н​и​е / Thunderdome című második lemezük dalai által, ami január 18-án lát napvilágot a Sleaszy Rider által.

Indra a mennydörgő, a fekete kígyó gyilkosa napján bemutatjuk új koncepcióalbumunkat. Ez a mi saját értelmezésünk a világvége mítoszáról a hagyományos orosz epikus stílusban, saját nézetünk arról, hogy mi a fény és a sötétség, mi a jó és a rossz, és mi a földi igazság.

Az albumról máris itt van Мерзость Запустения (Abomination of Desolation) daluk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.