Darkest Hour – Societal Bile – új videó a túlélésről

Fémforgács

Societal Bile címmel tette közzé új videóját a Darkest Hour. A videó a washingtoni metalcore banda február 23-án megjelenő, visszatérő Perpetual | Terminal című albumáról való. 10. stúdióalbumuk kiadásáról a MNRK Heavy gondoskodik.

Ez a dal a túlélőknek szól. Bár mindannyiunknak megvan a saját, különleges túléléstörténete, ez a dal azt az epésséget érinti, ami eláraszt bennünket, miközben ebben a modern életben navigálunk. Ez egyúttal annak a személyes felelősségnek az elismerése is, amiben mindannyian osztozunk önmagunkkal szemben, hogy elutasítsuk mindazt, ami megpróbál minket felemészteni, és minden nap megküzdjünk azért, hogy megtaláljuk a saját terünket, ahol békében létezhetünk egy háborúban álló világgal. Mindenkinek ajánlom, akiben ott van a túlélők betegsége, és soha nem adja fel.” – mondta Mike Schleibaum gitáros.

Állandóan elpusztítjuk önmagunk egy részét, hogy új részeket alkossunk és túléljünk. A lemez története a zenekar története. Még mindig itt vagyunk, és egy olyan anyagot adunk a világnak, ami reprezentálja a mai zenénket. Felismertük, hogy a kapcsolatok, a turnék, a jó dolgok, azaz minden, ami látszólag értelmet ad az életnek, véges – és elkerülhetetlenül véget ér. Mindazonáltal 46 éves srácokként eléggé szeretjük ezt a zenét ahhoz, hogy elviseljük azokat a megpróbáltatásokat, amelyeket egy turnézó zenekar művészeiként el kell viselnünk.” – fogalmazta meg lemezük lényegi mondanivalóját Mike Schleibaum.

Darkest Hour – Perpetual | Terminal

(MNRK Heavy)

1. Perpetual Terminal

2. Societal Bile

3. A Prayer to the Holy Death

4. The Nihilist Undone

5. One With the Void

6. Amor Fati

7. Love is Fear

8. New Utopian Dream

9. Mausoleum

10. My Only Regret

11. Goddess of War, Give Me Something to Die For

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.