Középlemezt jelentet meg a Trail of Tears

Fémcsajok

Több, mint három évvel ezelőtt, 2020 októberében jelentette be a kezdetben gótikus, később szimfonikus metált játszó Trail of Tears, miszerint énekesnőjük a Sireniából ismert Ailyn lett, és újult erővel vetik magukat a zenélésbe. Az 1997 óta létező zenekar 2013-as "Oscillation" című korongja óta nem hallatott magáról, és Ailyn feltűnése óta sem sok hírt olvashattunk róluk, most azonban megtört a jég: a csapat közösségi oldalain tudatta rajongóival, hogy "Winds of Disdain" címmel egy középlemezt dobnak piacra.

A világjárvány és a különböző akadályok miatt rendkívül nagy kihívást jelentő időszak után végre készen állunk arra, hogy bemutassuk azon munkánk eredményét, amely a 2020-as visszatérésünk óta folyt. Több lehetőséget is átgondoltunk, hogy hogyan szeretnénk folytatni, és nagyon boldogok vagyunk, hogy leszerződtünk a The Circle Music kiadóval, akik az új zenéinket különböző formátumokban, a régi albumokat pedig bakeliten fogják kiadni. A kezdetektől fogva igazi lelkesedést mutattak a zenekar irányába, ez pedig meghatározó szempont volt a döntésünk meghozatalában. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a zenénket mindannyiótokkal, és hogy hamarosan találkozhassunk veletek!

- írta a banda oldalán Ronny Thorsen alapító. 

A kiadvány előrendelhető ITT!

414552320_913346653683667_212736954917027502_n.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.