Godzilla Was Too Drunk To Destroy Tokyo – Kóbor mosómedvék, galaktikus ráják és Jézus lézerpisztolya

Fémforgács

December végén jelent meg az olasz heavy psych/fuzz rock trió, a Godzilla Was Too Drunk To Destroy Tokyo vadonatúj albuma Evil Lord címmel, miről a banda így beszélt:

Ez egy megkövesedett utazás, egy apokaliptikus vízió kóbor mosómedvékről, gyomirtó szamurájokról és a galaktikus rájákról, egy visszacsatolás a Sátántól, aki féltékeny a te beteg korcsolyatrükkjeidre, ami elvezet arra a pontra, ahonnan elindultál (ez egy kibaszott visszajelzés, amit mondtam!) de te már nem vagy ugyanaz. Jézus elhagyta az anyahajót, és ottfelejtette a lézerpisztolyát!

Ez a mi mantránk, ez a mi zenénk, amit játszunk! Ha szereted a nehéz riffeket, az éhes mosómedvéket, a jamaicai szamurájokat, a stoner szart, az acid rockot, akkor nyiss egy sört és hallgasd meg!

A Godzilla Was Too Drunk To Destroy január 26-án, Budapesten, az S8 Underground Clubban koncertezik a hazai Burning Dame és a Pyøba társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.