Jon MacIsaac – Hallgasd meg bemutatkozó EP-jét

Fémforgács

Az kanadai – Új-Skóciai Earth Altar dobosa, Jon MacIsaac elindítja az ambient/noise szólóprojektjét és Meditations Trapped Inside címmel kiadta két tételt tartalmazó bemutatkozó EP-jét.

Helló barátaim! Most adtam ki néhány új zenét a Bandcamp-en keresztül (kazetta, tba), és nagyon hálás lennék egy követésének, lájkoknak, vagy megosztást. Zenéim első sorban az ambient, a noise és a meditatív zene rajongóinak szólnak, de mindenki bátran merüljön csak el benne.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.