X. Akela Szilveszter: 2023.12.31. – S8 Undergound Club

rattlead.hu

Az év utolsó Akela bulija az S8 Underground Clubban lesz, december 31-én, a mára már hagyománynak tekinthető Akela Szilveszter keretében. 18.30-tól indul a hepaj, amikor is sorban jönnek a bandák: Celia, MegaHertz, HorsePower, Rebel, Long Live The Martyr, zárásként pedig az Akela jön, akik átnyúlnak az új évbe, utána buli hajnalig. Érdemes sietni, mert nem sok jegy maradt!

https://www.facebook.com/events/873880184446011/

https://s8underground.jegyx1.hu/eloadas/2842/x–akela-szilveszter?fbclid=IwAR2BO10JpZq1xct13RD9oOT2TrByxZaO_glnnV7r9cXdqPRhn3cF9b0jeVU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.