Utolsó Hullám – Nézd meg első videójukat

Fémforgács

A ’90-es években fénykorát élő hazai dark post-punk/gothic rock zenék mára igencsak feledésbe merültek. Szerencsére azért vannak olyan zenekarok, mint a budapesti Utolsó Hullám zenekar, akik a napokban mutatták be Ez a reggel sem az enyém című daluk videóját, ami egyben első hivatalos videójuk is, amiről a következőket árulták el:

A szám, ahogy a címe is sugallja, egy nem túl jól sikerült reggel gondolatait, érzéseit dolgozza fel, a dark posztpunk tipikus stílusjegyeivel. Egy borongós nap reggelén, a buszon ülve, az ablakon merengve ez a szám lehet a legjobb háttérzene. A videót a zenekar maga készítette lelkes rajongók támogatásával mobiltelefonos videók felhasználásával. Az Utolsó Hullám most éppen Magyarországot járja, ezért érdemes a kedvenc szociálmédiás felületeden rákeresni, hogy a hozzád legközelebbi koncerthelyszínen csíphesd el a zenekart.

Videójuk dal az Utolsó Hullám zenekar márciusban kiadott Szárnytalan Angyal albumáról való, amit az alábbiakban hallgathattok végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.