Vltimas – Márciusban új lemez

Fémforgács

Epic címmel 2024. március 15-én jelenik meg a David Vincent (ex-Morbid Angel) vezetésével működő Vltimas új nagylemeze. A lemez elkészítésében segítségére most is Rune „Blasphemer” Eriksen (ex-Mayhem, Aura Noir) és João Duarte (Corpus Christii) gitárosok, valamint Flo Mounier (Cryptopsy) dobos és Ype TVS (ex-Dodecahedron) basszusgitáros voltak.

Az Epic minden egyes darabját együtt írtuk a texasi Dime Boxban lévő farmomon. Az írói munkálatok a lehető legorganikusabb formában zajlottak. Volt, amikor az éj leple alatt Rune fogta a gitárját, és valami nevetséges dolgot játszott. Flo pedig valami még nevetségesebbet játszott rá. Azt mondtam a srácoknak, hogy „ezt muszáj megörökítenem’” Szóval, az teszi az egészet varázslatossá, hogy együtt vagyunk egy szobában, beszélgetünk, eljátsszuk és rögzítjük a zenét, és minden mást is, amit együtt csinálunk. Hihetetlen bajtársiasság uralkodik közöttünk.” – mondta David Vincent.

A Season of Mist gondozásában megjelenő kilenc dalos lemezről elsőként Miserere daluk videója nézhető meg.

Vltimas – Epic

(Season of Mist)

1. Volens Discordant

2. Epic

3. Miserere

4. Exercitus Irae

5. Mephisto Manifesto

6. Scorcher

7. Invictus

8. Nature’s Fangs

9. Spoils of War

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.