Terra Nullius – Megjelent az első lemezük

Fémforgács

Magam bajnoka címmel megjelent a szimfo-power metal vonalas Terra Nullius zenekar első nagylemeze. A lemez Egyedül című dalához videó is készült, ezt láthatjátok most.

Sokszor lehet hallani azt az alapvetést, hogy az ember társas lény. Na de hol vannak ennek a határai?! Hiszen akármilyen kiterjedt baráti kapcsolatokkal is rendelkezünk és harmonikus párkapcsolatban élünk, attól még a gondolatainkkal egyedül maradunk, a döntéseinket szintén egyedül kell meghozni. A baj ott kezdődik, ha már azokat a terheinket is megpróbáljuk a társas kapcsolatainkkal cipeltetni, amelyekkel másnak valójában semmi dolga.”

A 2021 óta működő, egy csellóst is a soraiban tudó zenekar bemutatkozó albumára 10 dal került fel, melyek az alábbiakban hallgathattok meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.