Myrath – További csúszás a lemezmegjelenés körül

Hard Rock Magazin

Logisztikai és produkciós okokra hivatkozva március 8-ra halasztották az új Myrath-album, a ’Karma’ megjelenését. Cserébe addig minden hónapban bemutatnak egy-egy dalt róla, így akár a lemez több mint felét megismerhetjük, mire a polcunkra kerül. Aki ott volt az áprilisi koncerten, annak a Let It Go már a negyedik, és van még 3 hónapunk!

A tunéziai csapat idén áprilisban a Kamelot előzenekaraként már játszott az akkor szeptemberi megjelenésűnek beharangozott, majd februárra halasztott és most már márciusra csúszott ’Karma’ dalaiból. A budapesti koncerten hallhattuk a To The Starst, a klipes Child Of Prophecyt és a most megjelent digitális kislemezdalt, a Let It Got is. Zaher Zorgatiék korábban filmet forgattak a Heroeshoz, így az igazi rajongók akár már 4 dalt ismerhetnek a 11-ből, és hol van még március 8?
Az earMUSIC gondozásában érkező ’Karma’ a hazai lemezboltokban is előjegyezhető CD-n, fekete és piros vinyllemezen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.