A The Dillinger Escape Plan bejelentett egy második reunion bulit, aztán egy harmadikat is

Nuskull Magazin

A hét egyik bombahíre volt, hogy a The Dillinger Escape Plan hét év után jövő nyáron újra összeáll, méghozzá az eredeti énekesével, Dimitri Minakakisszal, de mindössze egyetlen exkluzív koncertre New Yorkban. Aztán a mathcore-banda meglépte az Azahriah move-ot: a nagy érdeklődés miatt bejelentettek ugyanoda egy második bulit – majd egy harmadikat is. Állítólag ennél több már tényleg nem lesz. A helyszín a Brooklyn Paramount, ami a 2500 férőhelyével egy kicsit kisebb, mint nálunk a Barba Negra Red Stage.

Ezt az egészet amúgy annak alkalmából vállalta be a banda, mert jövőre lesz 25 éves a korszakalkotó debütlemezük, a Calculating Infinity, amit így most háromszor fognak végigjátszani június 21. és 23. között. Az előzenekarok az első nap a Car Bomb és a Candy, a másodikon a The Callous Daoboys és a Deadguy, az utolsó nap pedig ezek közül az összes – na, az lesz majd az igazán durva agyfasírt-gyúrás. (Egyébként ez valami íratlan szabály lehet, hogy ha mathcore-bandát alapítasz, akkor a név kezdőbetűinek kötelezően az ábécé elejéről kell származnia? Botch, Converge, Coalesce… több mint gyanús ez így.)

//www.youtube.com/watch?v=kQuIiP98FVo

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.