Négydalos kislemezt ad ki a Comeback Kid, itt van róla az első klipes tétel

Nuskull Magazin

A napokban igazolt le a SharpTone Recordshoz (August Burns Red, Emmure, Loathe stb.) a Comeback Kid, és ezt megünnepelvén a kanadai hardcore-banda be is jelentette, hogy Trouble címmel négydalos EP-t adnak ki március 15-én. A kislemez felvételi és produceri munkálatait maguk a srácok és John Paul végezték, míg a keverésért és a maszterért Will Putney (Thy Art Is Murder, Every Time I Die, Counterparts stb.)  felelt.

A bejelentés mellé megérkezett az első kedvcsináló is a Trouble in the Winner’s Circle képében, ami Andrew Neufeld énekes szerint a nyilvános összeomlásról szól, amikor a világ súlya ránk szakad, a tömeg pedig csendben szemléli a haláltusánkat, mint aranyhalakat az akváriumban (lásd a klipet).

A srácok az év végét és 2024-et is megtolják turnézás szempontjából, hazai dátum (egyelőre) nincs, viszont egy hét múlva, vagyis december 14-én Bécsben csapatják majd a The Amity Affliction, az Alpha Wolf és a Mugshot társaságában. Elég valószínű, hogy ott is felcsendül majd az új dal, ha már ennyire közönségénekeltetősre sikeredett.

//www.youtube.com/watch?v=1kxO20YYM_A

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.