A NuSkull és a Téveszme együtt ünnepli a 20. születésnapját

Nuskull Magazin

Közös születésnapot rendez a NuSkull.hu és a Téveszme: magazinunk és a magyar nyelvű hardcore punk vezéralakja egyaránt 2004-ben kezdett működni, 2024. február 10-én pedig jól összeborulunk a Dürer Kertben egy nagyszabású, a klub összes termét betöltő buli erejéig.

A nagyteremben a Téveszme jubileumi nagykoncertje előtt fellép a Petofi a Hanyatlás EP 10. évfordulójára koncentráló műsorral, valamint a Counter Clockwise és a Nagyúr. A kisteremben pedig főleg a NuSkull korábbi szerkesztői játszanak majd zenekaraikkal (Bali Dávid a Satellesben, Ráth-Buzás Krisztián a többéves alkotói szünetről visszatérő Orient Fall-lal, illetve Tóth Martin az Icenap élén). Sőt, exkluzív bónuszként még a hazai deathcore egyik úttörőjét, a 2012 végén elföldelt Brainlustot is kiássuk a sírjából.

Mindemellett az emeleti fotelbárban délután a NuSkull.hu történetét és az undergroundra gyakorolt hatását tárgyaló beszélgetésekkel vezetjük fel a koncertet, a korábbi stábtagjaink mellett a színtér más prominens szereplői (pl. Jakab Zoltán, Borbás Róbert) is szót kapnak, a pontos vendéglistával hamarosan jelentkezünk.

A koncertek után pedig a NuSkull és a Rockcsé Allstarz DJ szettjeire lehet pörögni hajnalig.

További részletek a facebookos eseményben, jegyek a Tixán – mire ezt a hírt megírtam, a super early bird belépők már el is fogytak, úgyhogy érdemes hamar lecsapni a maradékra, mert ki tudja, meddig marad belőlük.

//www.youtube.com/watch?v=bOqBtZ1IO5E

//www.youtube.com/watch?v=PQehNqwZyJo

//www.youtube.com/watch?v=_Gxnmsm7zFQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.