Ghost – Egy isteni összeállítás bűnös zsoltáraikból

Fémforgács

Idén májusban Phantomine című feldolgozás EP-jével jelentkezett a Ghost. Most pedig mindenféle előzetes és bejelentés nélkül egy válogatásalbumot adtak ki 13 Commandments címmel. A kiadvány talán legérdekesebb dala az a Zenith című szerzemény, amely annak idején a 2015-ös Meliora album bonusz változatán szerepelt, de eddig semmilyen más formában nem volt hallható.

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy ezek az idők egy isteni összeállítást igényelnek Ghost legbűnösebb zsoltáraiból, és egyben a Ghost kultuszának egy újabb darabjának, a Zenith-nek a szélesebb megjelenését. A Ghost „13 Commandments” megírták, úgy legyen.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.