Nova Prospect – Végtelennek tűnt – új videó és visszatérő basszeros

Fémforgács

Végtelennek tűnt című vadonatúj dalának videóval jelentkezett a Nova Prospect. A dalban, illetve a klipben a zenekar eredeti basszugitárosa, Pásztóy Balázs látható, aki 14 év után tért vissza hozzájuk.

Elérkezett az idő ahhoz is, hogy bejelentsük a Nova Prospect régi/új basszusgitárosát, Pásztóy Balázst! Kósa Dani nagyjából egy éve jelezte, hogy szeretne a saját bandájára, az Acid Empire-re koncentrálni. Mi ezt a döntését tiszteletben tartva és azt elfogadva elengedtük őt, hálásan köszönjük a velünk töltött éveket. Szemfülesek már kiszúrhatták Balázst a koncertfotókon, és nagyon örülünk, hogy 14 év után visszatért hozzánk, fogadjátok Ti is őt szeretettel.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.