18 év után itt az új Bruce Dickinson dal.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Mandrake Projekt néven indította (újra) útjára szólókarrierjét az Iron Maiden énekese Bruce Dickinson.  Afterglow of Ragnarock címmel meg is érkezett az első új dal egyből klippel együtt. Akik a klasszikus Maiden féle heavy/power vonalat várják némileg meglepődhetnek, ugyanis a dal sokkal sötétebb, sokkal doomosabb hangzást kapott mint azt ahogy előzetesen sejteni lehetett.

A dal címável azonos szólóalbum 2024 elején érkezik majd a polcokra de már előrendelhető IDE KATTINTVA

Dickinson pedig Budapestere is ellátogat majd a lemezbemutató turné keretein belül. Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere, minden idők egyik legnagyobb és legkarakteresebb heavy metal énekese 19 év után vadonatúj szólóalbumot ad ki 2024 elején  A The Mandrake Project-re keresztelt album megjelenését egy turné is követi, amely Budapestet is érinti, 2024. június 1-jén Bruce Dickinson koncert lesz a Barba Negrában.

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára lettek elérhetők november 8-án 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig november 10-én indult, 11 órakor a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.