Acid Mass – Középnyugati thrash ‘n’ roll hadigépezet

Fémforgács

Az Ohio-i Ben Ricketts 2023 elején formálisan megalakította thrash ‘n’ roll szólóprojektjét, az Acid Mass-t. Középnyugati hadigépezetének első lemezét szeptember 22-én, Agonizer címmel indította gyilkos útjára, ami elsősorban a ’80-as évek sebességmániás, puritán ostorcsapásait hozza.

Az Agonizer és valójában az egész Acid Mass olyan imádott bandái, mint a Sodom, a Bathory, a Bulldozer, a Slayer, a Toxic Holocaust, stb. iránti rajongásom csúcspontja.” – mondta projektével kapcsolatban egy interjú során az Acid Mass alapítója, Ben Ricketts. “Ez az én véleményem az ilyen típusú bandákról és stílusokról. Az elmúlt év kemény tele, és egy személyes, pusztító veszteség gyötörte az életemet, amikor ezt a lemezt írtam. Az eredmény egy piszkos, nyers, “baszd meg a világot” metal punk rock szellemiséggel, készült anyag lett, amivel nem is lehetnék vele boldogabb. Büszke vagyok erre a lemezre, és remélem, hogy mindenki agya leolvad tőle és vérzik a füle hallgatása közben!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.