Rolling Stones – Stevie Wonder és Lady Gaga az új dalban

Hard Rock Magazin

A Rolling Stones új albumának második előzetese hamisítatlan bluesy hangulatot áraszt, hab a tortán Lady Gaga és Stevie Wonder vendégszereplése.

Az egyelőre titok maradt, hogy a Beatles két élő tagja valóban szerepel-e a megjelenés előtt álló Rolling Stones-albumon, az viszont tény, hogy Lady Gaga és Stevie Wonder közreműködik a 18 év óta várt új Stones-stúdióanyag második beharangozásában.
Korábban is dolgoztak már a Rolling Stonesszal. Lady Gaga 2012-ben fellépett a ’50 & Counting’ turnén – amely a ’GRRR Live!’ albumon megörökítésre került –, Stevie Wonder pedig ott volt az 1972-es amerikai Stones-koncertkörúton.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.