Cosmic Joke – Bemutatkozás

Fémforgács

A ’80-as évek amerikai hardcore-punk hagyományait viszi tovább a Los Angeles-i Cosmic Joke, akik így mutatkoztak be:

“Alapvetően hardcore bandának tartjuk magunkat, de legfőbb hatásainknak a Bad Religiont és a korai NOFX hardcore-punk zenéi mondhatóak Azt akarjuk, hogy a dalaink agresszívek legyenek, de közben ne foglalkozunk azzal, hogy milyen kemények is, ami szerintünk fontos különbség. Ott bennük egy finom vonal a dallamokkal és a keményebb részekkel is.

A zenekar 2022-ben már kiadott egy 5 számos demót, most pedig Empty Nesting Doll című bemutatkozó dalukat juttatták el hozzánk.

Az alábbiakban pedig az augusztus 18-án, a San Fernando Valleyben megtartott God’s Hate/Alpha & Omega show keretében adott teljes koncertjüket nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.