MMTH – A post-rock mélyebb rezonanciái

Fémforgács

A német származású instrumentális post-rock banda, az MMTH bemutatta új kislemezes dalának, a Relais-nak videóját. A dal november 17-én Infinite Heights címmel megjelenő második albumukról való.

A ’80-as évek shoegaze éteri hangulatát, valamint az erősen grrove centrikus post-rock mélyebb rezonanciájával ötvöző banda könnyedén demonstrálja, hogy képes a hallgatókat egy szonikus utazásra szállítani. Ezt először a 2017-ben megjelent Paternoster debütáló albumukkal tették meg, ami után a hamarosan megjelenő hat számból álló, 31 perces második albumuk hozza a rég várt folytatást.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.