Bypass Of Anger – Megjelent az új EP-jük

Fémforgács

Várok rád címmel megjelent a debreceni Bypass Of Anger zenekar új EP-je. Erről Tamás Tibor gitáros az alábbi infókat juttatta el hozzánk.

2020-as Pokol az édenből és 2021-es Fordított valóság után megjelent a Várok rád című három számos kislemezünk. A covid lezárások feloldása után bele álltunk a koncertezésbe és 2022-23-as évben eddig több mint 40 koncertet nyomtunk szerte az országban és az országhatárokon túl is. Mindeközben a zenekar tagsága megfogyatkozott öttagú ból háromtagúvá változott. Így a jelenlegi felállás: Lakatos János- Basszusgitár/ ének, Sólyom Zoltán- Dob, Tamás Tibor-Gitár/ vokál.

A bulik között volt annyi időnk, hogy írjunk új dalokat és idén Júniusban rögzítettük is.Ennek gyümölcse a Várok rád. A felvételek az Mmp stúdióban készültek Debrecenben Szilágyi István és Czifra Sándor(Moszi) vezényletével. Az anyag elérhető az összes zenei streaming szolgáltatónál.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.