The Flower Kings – Elstartolt a turné

Hard Rock Magazin

A hétvégén tartotta a svédországi Uppsala városában a Flower Kings a nemrég megjelent ’Look At You Now’ kétnapos bemutatóját. A két napon két különböző műsorral léptek színpadra, de azért ezek alapján nagyjából belőhetjük, mire számíthatunk Budapesten.

Szeptember 8-án megjelent a közel 30 éve működő Flower Kings tizenhatodik albuma, a ’Look At You Now’. Szeptember 16-án és 17-én tartotta nagyszabású hazai lemezbemutatóját a svéd csapat, ahol Roine Stolt, Hasse Fröberg, Michael Stolt és Mirko Demaio mellett két billentyűs – Lalle Larsson és Daniel Lantz – is szerepet kapott. A Reginateatern színpadán a két nap alatt a terjedelmes életműből az új lemez mellett a ’Back In The World Of Adventures’, a ’Retropolis’, a ’Stardust We Are’ és a ’Paradox Hotel’ dalait vették elő.

Szeptember 16-án: Ghost Of The Red Cloud / Big Puzzle / There Is More To This World / Beginner’s Eyes / The Dream / Scars / Day For Peace / Look At You Now / Compassion / What If God Is Alone / Stardust We Are

Szeptember 17-én: Paradox Hotel / Flower Power Medley / Ghost Of The Red Cloud / Church Of Your Heart / Beginner’s Eyes / The Dream / Scars / Day For Peace / What If God Is Alone / Stardust We Are

Októberben már a megszokott ötös felállásban indulnak európai koncertkörútjukra, így október 11-én Lalle Larssonnal érkeznek Budapestre, az A38 Hajóra. A hazai eseményre a jegy október 1-ig 9900 Ft, utána 10 900 Ft, a koncert napján 11 900 Ft, további információk az esemény Facebook-oldalán. Az újdonság harmadik kislemeze a turné kezdésére érkezett, a Mother Earthben Roine testvére, Michael Stolt a főszereplő.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.