Marod – Kulik története

Fémforgács

Egy meglehetősen nehéz témát választott bemutatkozó anyagához a német sludge/doom/punk Marod trió. Kulik című első lemezük augusztus 7-én jelent meg, melyen koncepcióját a 140 éve született szovjet ásványkutató Leonyid Alekszejevics Kulik munkásságának szentelik. A lemez, a prológus az 1908-as Tunguszkai eseményekkel indít. Ezután követjük Kulikot, amint az esemény helyszínét kutatja – a becsapódás helyszínére tett expedícióit és a rejtély megfejtésére irányuló törekvéseit. Később belemerülünk a sötétségbe és a történetében. A második világháború poklába jutunk, ahol is a vége egy hadifogolytáborban érte utól. 

Ez a album a háborúról és a békéről, a próbálkozásokról a kudarcokról, valamint a történelem leckéiről szól.” – írta a zenekar.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.