Harm’s Way – Emberi megbékélés

Fémforgács

Undertow címmel tette közzé új dalának videóját az amerikai hardcore banda, a Harm’s Way. A dal szeptember 29-án megjelenő Common Suffering című albumukról való. A dalban vendégként Kristina Esfandiari, a King Woman énekesnője is felbukkan.

Az Undertow az élet és a halál körforgásáról szól, és arról a folyamatról, ahogyan az ember eljut arra a pontra, amikor már képes elfogadni az utóbbit. Habár vitatkozhatunk azon, hogy önmagunk megóvása eredendően emberi dolog, a halál és a haldoklás békéjének megtalálása sokkal közelebb visz minket az alázathoz és a közös emberi megbékéléshez.” – olvasható a videóhoz csatolt közleményükben.

Harm’s Way – Common Suffering 

(Metal Blade Records)

1. Silent Wolf
2. Denial
3. Hollow Cry
4. Devour
5. Undertow
6. Heaven’s Call
7. Cyanide
8. Terrorizer
9. Sadist Guilt
10. Wanderer

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.