Black Veil Brides – 10 évet vártak, hogy végre klipet kapjon a dal

Hard Rock Magazin

November 20-án másodszor lép fel hazánkban az amerikai Black Veil Brides, akik a közelgő turné előtt, meglepetésként visszanyúltak egy tíz évvel ezelőtt megjelent dalukhoz, a Lost It Allhoz, és friss élő felvételekből összevágott videót készítettek hozzá.

10 éves jubileumát ünnepli az amerikai Black Veil Brides zenekar ’Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones’ albuma, ennek apropójából a lemez balladája kapott most vadiúj videót. A klip érdekessége, hogy maga a hanganyag az eredeti, viszont a felvételek a banda egyik idei koncertjéről származnak, melyet a londoni Troxyban adtak februárban. A lemez megjelenésekor négy kislemezt másoltak ki róla, a Lost It All nem volt köztük, most viszont egy nagyon hangulatos videóval támogatták meg a dalt. A felvétel jó alap ahhoz is, hogy a közönség bepillantást nyerhessen, hogy a hamarosan induló és hazánkat november 20-án elérő turnén mi várható a zenekartól. A videón szerepel az énekes Andy Biersack felesége, Lilith Czar is, aki a lemezen is besegített a zenekarnak ennél a dalnál és jelen volt a londoni koncerten is. Az album egyébként nagyon jó fogadtatásban részesült Amerikában és Angliában, a lemezeladások alapján több helyen is dobogón végzett. Nem véletlenül készült hozzá egy film, aminek az alapja maga a lemez, ezt a filmet megjelenésekor az amerikai mozikban is vetítették. A novemberi koncerten vélhetően nem ez fogja adni a műsor gerincét – bár a jubileum kapcsán ez sem kizárt – hanem a 2 évvel ezelőtt megjelent ’The Phantom Tomorrow’ konceptalbum. Ugyan azt a lemezt már bemutatták a hazai rajongóknak, de akkor 16 évet kellett várni az első budapesti Black Veil Brides-bulira. Aki korábban is kíváncsi volt a zenekarra, annak minimum Bécsig kellett mennie, mint azt tettük mi is. Most nem kell ilyen messzire menni, ugyanis a november 20-i koncert a Budapest Arénában lesz, ahol az a Halestorm lép fel előttük, melynek frontemberével tavalyi ittjártukkor készítettünk interjút.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.