Shylmagoghnar – Kövesd a folyót

Fémforgács

A holland egyszemélyes melo-black metal formáció, a Shylmagoghnar november 10-én adja ki harmadik stúdióalbumát Convergence címmel. A projekt vezetője, Nimblkorg kedvcsinálóként Follow The River dalának hivatalos videóját osztotta meg az alábbi infó kíséretében:

Kedves hallgatóim, barátaim, családtagjaim! Végre megtörhetem a csendet a Shylmagoghnar hamarosan érkező harmadik albumával, a Convergence-szel kapcsolatban!  Egy halálos utazáson a főhősünk egy szürreális világban ébred. Vajon a dolgok, amiket lát, valóságosak, vagy csupán egy haldokló agy mesterkedései? Most már lényegtelen. Csak annyi biztos, hogy követnie kell a folyót.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.