Tides of Chaos – Screams – új single-dal és videó

Fémforgács

A norvég blackened death metalos Tides of Chaos projekt bemutatta második kislemezes dala, a Screams videóját. A projektet 2021-ben alapított Henry Lemoin gitáros, énekes, aki rajong az extrém metalért. Célja, hogy zenéjében egy epikus és intenzív utazásra vigye a hallgatóit kompozícióinak sokféle, változatos és dinamikus tartományban. Az egyszemélyes zenekart munkáját olyan session zenészek segítik, mint Rich Gray basszusgitáros (Annihilator, Aeon Zen), Naman Sachdev dobos és Matthew Dakoutros hegedűn, brácsán és csellón.

A Tides of Chaos első single-dala, a Will Rise az alábbiakban hallgatható meg. Debütáló albuma a tervek szerint még 2023-ban megjelenik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.