Alterium

Ladies in Rock

Az Alterium egy frissen alakult melodic/power metal zenekar Olaszországból. Frontasszonyuk, Nicoletta Rosellini már nem ismeretlen a magazin olvasói számára. Korábbi zenekarával, a Kalidiával mutatkozott be nálunk, ami 2010 és 2022 között volt aktív, emellett a Walk in Darkness énekesnője is.
Az új projektet mennydörgő gitárriffekkel, szárnyaló énekkel és adrenalint pumpáló ütemekkel jellemzik. Dalaik témája mitológiák és epikus mesék, elvarázsolt világba kalauzolják el a hallgatót, ahol a legendák életre kelnek, és az érzelmek elvadulnak.
A csapat az AFM Records kiadóval szerződött le, és már jelentkeztek is első dalukkal, ami a Drag me to Hell címet kapta.

Tagok:
Nicoletta Rosellini – ének
Paolo Campitelli – gitár
Alessandro Mammola – gitár
Luca Scalabrin – basszusgitár
Dario Gozzi – dob

Facebook: https://www.facebook.com/alterium.band

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.