Wargasm – Közös dal Fred Dursttal

Fémforgács

A brit industrial/electro nu-metal duó, a Wargasm összeállt Fred Dursttal (Limp Bizkit), hogy elkészítsék legújabb kislemezük, a Bang Ya Head videóját. A dal október 27-án megjelenő debütáló albumukon a Venom-on szerepel majd.

Amikor még bárokban dolgoztam, megőrjített, hogy mennyibe kerül az élet és mennyire kevés pénzt keresünk. A világok rohadtul megőrülnek, és minden egyre drágább. Ez olyan, mint egy őrült rémálom ciklus, amiben a fejed újra és újra és újra egy téglafalba vered egészen addig, amíg ki nem töröd a kibaszott nyakadat.” – mondta Sam Matlock a Wargasm énekese, gitárosa.

Felvettük ezt az energiát, és rátettük egy gitárra egy barátunk Los Angeles-i házában. A dal egy mikrofonnal a fürdőszobában nyomtuk fel, hogy a szomszédok ne legyenek nagyon mérgesek, aztán megkérdeztük Fred Durstot, hogy szeretne-e csatlakozni. Megtette – és megszületett ez a szörnyűség.”

Hamarosan megjelenő lemezük korábbi két videóját itt láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.