Job For A Cowboy – The Agony Seeping Storm – klippremier

Fémforgács

A közel egy évtizednyi szünet után The Agony Seeping Storm című single-dalának videójával tért vissza a technikás-prog. – modern death / deathcore úttörő Job For A Cowboy. A csapat ötödik albumáról való, amit még az idén kiadnak a Metal Blade gondozásában. Jonny Davy énekes a következőket mondta új daluk kapcsán:

The Agony Seeping Storm dalunk egy szelet ízelítőt ad a hamarosan megjelenő koncepióslemezünkből. A koncepciót egy közeli barát ihlette, aki a hallucinogén kábítószerekkel való szakadatlan visszaélésén keresztül a megvilágosodás megismerésébe kezdett. Ahogy azonban mélyebbre ásott vallási jellegű kísérleteiben a bipoláris zavar és a skizofrénia tünetei kezdtek mutatkozni nála. Azt hitte, hogy egy alternatív, ezoterikus valósághoz juthat a hallucinogén mámor révén, ahol is gnosztikus és bibliai alakokkal, képekkel találkozhat. Ezek a dalok az ő gondolatait, ötleteit és tapasztalatait tükrözi.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.