Wind Rose – Már csak néhány jegy maradt a budapesti koncertre

Hard Rock Magazin

Szeptember 23-án az Analog Music Hallban teszi tiszteletét az olasz Wind Rose, akiket a szcéna törpmetál mestereinek hívnak, a koncertjükre már csak nagyon korlátozott számú jegy kapható. Az európai turnéjukon elkíséri őket a modern power metalban utazó All For Metal és az amerikai Seven Kingdoms.

Az olasz Wind Rose már többször járt hazánkban, de eddig csak előzenekari státuszban. A csapat mindig feladta a leckét az estek főbandáinak, ennek köszönhetően a magyar rajongók már igen nagy számban vásároltak jegyet a budapesti bulira. A turné több állomása már most telt házas, vélhetően a budapesti lesz a következő, már csak néhány jegy kapható a koncertre.
A Wind Rose teljesen új műsorral érkezik első európai headliner turnéjára, a műsor gerincét várhatóan a tavaly megjelent ’Warfront’ lemez dalai adják, de törphimnuszokból és életre keltett csatákból sem lesz hiány.
Vendégként csatlakozik a koncertkörúthoz a német-olasz All For Metal, akik már most számottevő zenekarnak számítanak a modern power metal színtéren. Az este harmadik fellépője az amerikai Seven Kingdoms, akik 10 év után térnek vissza Európába.

A CONCERTO Music bemutatja: European Warfront 2023
Wind Rose, All For Metal, Seven Kingdoms
2023. szeptember 23. Analog Music Hall
Jegyek a Tixa rendszerében kaphatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Wind Rose

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.