Helloween – Kiske túlénekelte magát

Hard Rock Magazin

Két fesztiválfellépését is kénytelen lemondani a Helloween Michael Kiske gégegyulladása miatt. A finn Hellsinki Metal Festivalon és az angol Bloodstock Open Airen léptek volna fel ezen a hétvégén. Szerencsére nálunk, a FEZEN-en még remekül teljesített!

A németek legendás heavy metal csapata, a Helloween pénteken lépett volna fel a Hellsinki Metal Festival headlinereként, majd vasárnap a derbyshire-i Bloodstock Open Air különleges vendégei lettek volna, ám a zenekar mindkét szereplését lemondta. Helsinkiben az Apocalyptica ugrik be a helyükre, Angliában pedig a Judas Priest-alapító zenekara, a KK’s Priest helyettesíti őket. A német csapat közleményében sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt: „A súlyos viharok Szlovéniában és a felhőszakadások Wackenben nem tudtak ártani nekünk, minden tervezett koncertünket lejátszottuk és együtt ünnepeltünk hűséges rajongóinkkal. Ezért még nehezebb számunkra most arról tájékoztatni titeket, hogy le kell mondanunk a közelgő fesztiválfellépéseket a finnországi Hellsinki Metal Festivalon és az angliai Bloodstock Open Airen, mivel énekesünk, Michael Kiske akut gégegyulladásban szenved. Nagyon nehéz szívvel hoztuk meg ezt a döntést, de Michael állapota sajnos nem hagy nekünk más választást. Köszönjük a megértéseteket.”

Szerencsére a székesfehérvári FEZEN is azok közé tartozott, amit még le tudtak játszani, sőt, hibátlan kétórás szórakozást nyújtottak rajongóiknak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.