Friendship Commanders – Velünk élő vámpírok

Fémforgács

A nashville-i heavy duó, a Friendship Commanders közzé tette Vampire című dalának videóját, amely szeptember 29-én megjelenő Mass címet viselő lemezükről való.

A Vámpír egy olyan személy történetét meséli el, aki megpróbálta átvenni az identitásom egy részét, egy olyan mérgező személyről, aki megpróbálta összemosni a határt közte és köztem. Egész életemben a zene iránti szeretetem egyike volt annak a sok dolognak, amit sajátjaként fogadott el – majd évekig versenyzett velem – miközben megpróbált irányítani engem, a testemet és a kreatív teljesítményemet. A vámpírok további könnyedséget adtak hozzá, eljátszották ezt az egész vérszívó dolgot. Ahol egykor trauma és zűrzavar volt, táncolhatóvá tettük, agyarral és köntössel. Nagyon élveztük.” – mondta Buick Audra gitáros/énekes. “Egyébként az egész dal egy nyálas metal dal R&B-be hajló énekhanggal, amit olyan látványvilággal játszottunk, amely egyesítette ezt a két műfajt. Hatalmas R&B-rajongó vagyok, szóval jó volt egy kicsit ebbe is bele lépni, jó volt látni a fényt és a csillogást ebben a projektünkben.

A duót Buick Audra gitáros/énekes és Jerry Roe dobos/basszusgitáros alkotják, akik 10 dalos lemezüket Kurt Ballou-val (Converge) készítették el. Lemezük korábbi videója, a High Sun itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.