Grand Cadaver – A Crawling Feast of Decay – új lemezelőzetes dal

Fémforgács

Augusztus 25-én adja ki második nagylemezét a svéd death metal krémjét tömörítő Grand Cadaver. Deities of Deathlike Sleep című lemezük a Majestic Mountain Records kiadásában fog megjelenni, aminek újabb dalaként az A Crawling Feast of Decay ismerhető meg.

Nem is terveztük, hogy ilyen rövid idő alatt kiadunk egy új teljes albumot, és itt vagyunk a másodikkal! A Deities of Deathlike Sleep ugyanazzal a gondolkodással és ugyanazzal a csapattal fogant meg és rögzítettük, mint az előző felvételeink. Ezúttal egy kicsit dinamikusabbra sikerült, némi végzettel, borongással és sötétséggel átszúrva lüktet benne a düh. De akkor is, ez egyszerűen csak tíz szám, kibaszott svéd death metal, ahogy mi szeretjük.” – mondta az énekes Mikael Stanne.

A pokol mocsaraiból származó új, gennyes death metal kínálatunk az A Crawling Feast of Decay címet viseli. Az embertelen kínzásokról és gonoszságról szóló történet mögött bántó sebesség és düh húzódik meg.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.