A Bound in Fear énekesével vett fel közös dalt a fővárosi Havanna

Nuskull Magazin

Scars címmel új dalt jelentetett meg a fővárosi Havanna zenekar. A groove-os, metalos hardcore-banda nemrég vált meg énekesétől, Kis Márkótól, így jelenleg duóban tolják: Luczó Roland basszusgitáron és Baráth Pál a dalszerzéstől kezdve a gitáron át a dobprogramozásig konkrétan mindenen.

A zenekar nem akarta a kieső vokalista miatt instruban folytatni, így a mikrofonhoz barátjuk, Ben Mason, a Bound in Fear és a Pintglass frontembere ugrott be. Az együttműködésról ezt mesélték:

Ben egy fél óra alatt kész is volt a dalszöveggel és az éneksávval. Mindig is ilyen éneket képzeltünk el a nótánkra, mind stílusban, hangszínben, ritmikában, energiában, amely számunkra tökéletes lett és azt kaptuk, amit mindig is szerettünk volna. Ben munkásságát eddig is csodálattal és tisztelettel követtük, nagyon tehetséges és súlyos énekes.

A srácok a világháló adta lehetőségeket kihasználva a jövőben is terveznek majd hasonló kollabokat tető alá hozni, szóval érdemes lesz figyelni az oldalaikat. Addig is mutatjuk a rendkívül DIY, garázsban felvett videót a dalhoz, alatta pedig a beugrós kiabátor egyik, a saját bandájával készült trekkjét:

//www.youtube.com/watch?v=1d_Z2d9Uh0w

//www.youtube.com/watch?v=-E983MSyFTM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.