Cavalera – Itt vannak az újravett Sepultura lemezek

Fémforgács

A Cavalera tesók,  Max és Iggor teljes egészében újravették a Sepultura 1985-ös Bestial Devastation EP-jét, valamint debütáló lemezének a 1986-os Morbid Visions dalait. Mindezt Cavalera néven adták ki július 14-én. a Nuclear Blast gondozásában. A megjelenés napján legendás Troops of Doom dalukhoz egy animációs videó is érkezett.

Nem is tudnék jobb módot találni arra, hogy a testvéremmel, Igorral megünnepeljük a Sepultura megalakulásának a 40. évfordulóját, mint hogy ezek az újra felvett dalok éppen a 40. évforduló évében, 2023-ban jelenjenek meg!” – mondta Max Cavalera.

Száz százalékosan büszke vagyok arra, amit hangzásilag és vizuálisan sikerült megvalósítanunk, hogy a Bestial Devastation és a Morbid Visions igazi esszenciáját mindenki számára bemutathassuk. Becsületbeli kötelességünk volt, hogy ezt a két lemezt a lehető legerőteljesebben szólaltassuk meg a hűséges rajongóink és saját magunk számára is.” – tette hozzá Iggor Cavalera.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.