Hammerfilosofi – A black metal ősi filozófiája

Fémforgács

A norvég one-man black metal fanatista Hammerfilosofi az MMXX évben alakult a globális káosz, leállások, halál, pánik és dögvész közepette. Egyeseknek ez az idő a kétségbeesés és tömeghisztéria kora volt, míg mások számára a magány, az elmélkedés és a belső erő ideje. A zenekart működtető Fuoco Cammina Con Me szerint pedig elég egyszerű volt:

Visszahozzuk a black metalt az ősi és valódi jelentését és célját. A Hammerfilosofi a tisztító tűz, amelynek célja a civilizáció, az ártalmatlanok és a középszerűség minden nyomának eltűntetése. Egy erőszakos, katartikus belső utazás kezdeményezésének eszköze. Ez az erő a terror, a viszály és a dicső halál ünnepe.

Két év elteltével alkotónk készen áll, hogy ránk szabadítsa fékteles, fekete gyűlöletét és fanatizmusát The Desolate One című debütáló albumának képeben. Hat tételes lemeze szeptember 22-én fog megjelenni az ATMF zászlaja alatt. Erről máris itt van az ortodox sötétség szabadságát visszahozó The Sickle daluk.

Hammerfilosofi – The Desolate One

(ATMF)

1. The Torch 

2. The Crossed Bones

3. Odi Profanum Vulgus et Arceo

4. The Sickle

5. Abyssal Season

6. The Skull

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.