Earn It: új dal és magyar készítésű klip a The Ghost Inside-tól

Nuskull Magazin

A semmiből tett közzé új dalt a The Ghost Inside, aminek a címe Earn It, és több érdekessége is van: egyrészt a megszokottnál lassabb, több benne a tiszta ének, de ennél is fontosabb, hogy hazai készítésű a videója, ami Tóth Gábor műve. Ő ugyebár zenészként a Harmed és a The Devil’s Trade zenekarokból lehet ismerős, de emellett egyre keresettebb visual artist is, az utóbbi időben számtalan külföldi és hazai bandának készített videókat vagy borítókat.

Az Earn It egyébként a banda első száma a 2020-as visszatérő lemezük óta, a dal mondanivalóját pedig Jonathan Vigil énekes ennyiben foglalta össze:

Soha semmi értékeset nem fogsz csak úgy kézhez kapni. Meg kell dolgoznod érte.

//www.youtube.com/watch?v=ZdpXgO1nPwU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.