Brutális cyberpunk hangulatot hoz a Gunship vendégekkel telepakolt új dala

Nuskull Magazin

A brit Gunship egy 2014-ben alakult synthwave-zenekar, akik csuklóból rázzák ki a ’80-as évek sztilóját és nem átallnak rock- és metal-zenészekkel vegyülni. Ennek legújabb állomása a Monster In Paradise, ami elképesztően fülbemászó tulajdonsága mellett még egy csokorra való vendéget is felvonultat. A trión kívül az alábbi nevek adtak bele a masszív vibe-ba:

  • Milkie Way (Wargasm) – ének, vagánycsajság
  • Dave Lombardo (ex-Slayer, ex-Suicidal Tendencies, Dead Cross, világ összes zenekara) – dobok
  • Tyler Bates (Holtak hajnala, 300, John Wick, akció-/horrorfilmes, videojátékos zeneszerző) – gitár
  • Tim Cappello (a ’80-as évek maga, élő legenda) – szexi szaxi

Ez a felhozatal már önmagában képtelen lenne szart összehozni, de akkor még a király dal mellé olyan cyberpunkos videó is dukál, ami után még napokig neonban fogod látni a világot.

A dal egyébként a banda szeptember 29-én megjelenő harmadik nagylemezén, a Unicornon kap majd helyet, és jó szokásukhoz híven lesznek rajta még szép számmal fítek, pl. John Carpenter, Gavin Rossdale és Carpenter Brut személyében. Ennyi asztalost…

//www.youtube.com/watch?v=l_ulVpYs6vg

Mostanában amúgy nagyon pörög ez az oda-vissza vendégeskedés, a zenekar énekese így tolta a tavalyi Carpenter Brut-lemez egyik legfaszább dalában:

//www.youtube.com/watch?v=_3i7tcZ-szI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.