A Delain koncertjén állt ismét színpadra Marko Hietala

Fémcsajok

Néhány nappal ezelőtt Prattelnben, Tarja Turunen ottani fellépésén láthatták Marko Hietalát a rajongók - a két énekes a Nightwish klasszikusát, a The Phantom Of The Opera-t adta elő a közönség nagy örömére. A performansz meglehetősen érzelmesre sikeredett, a szám végén ugyanis a finn együttes egykori tagjai elsírták magukat.

Marko 2021 elején hagyta ott a zenekart, a zeneipar kapzsiságára és depressziójára hivatkozva, akkoriban arról szóltak a hírek, miszerint a zenész jó ideig nem akar hallani a showbizniszről. Azonban a jelek szerint Marko nem tud elszakadni a színpadtól, ugyanis most a holland Delain társaságában tette tiszteletét Aarburgban.

A tavaly, teljesen friss tagokkal újjáalakult banda énekesnője az erdélyi születésű, de tinédzser kora óta Olaszországban élő Diana Leah lett, akivel első közös albumát a formáció idén februárban küldte boltokba "Dark Waters" címmel.

Marko és Diana a Your Body Is A Bottleground című szerzeményt énekelte közösen, amely dal a csapat 2014-es, "The Human Contradiction" címre keresztelt albumán kapott helyet, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.