Októberben jön a kilences Carnifex, itt a címadó dal: Necromanteum

Nuskull Magazin

Mint jó szalagmunkás, a Carnifex nem hagy minket két-három évnél tovább hallgatnivaló nélkül: a 2021-es Graveside Confessions után “máris” itt van a kilencedik etap, a Necromanteum. Vagyis majd itt lesz október 6-án, ezúttal is a Nuclear Blast kiadásában.

A deathcore-banda most be is mutatta a címadó klipes dalt, és ha eddig azon morfondíroztál volna, hogy mi a bánat az a necromanteum, akkor egyet se félj, íme rá a válasz:

Évtizedekkel ezelőtt tehetős értelmiségiek elkezdtek pszichomanteumokat telepíteni az otthonaikba: ezek titkos, teljesen sötét szobák, amelyek tele vannak tükörrel, vagy csak egy van bennük, amely lehetőséget ad arra, hogy más dimenziók holtjaival beszélhessünk, megszerezvén ezzel a tudásukat. Gyakran használták a bánatot enyhítő gyógyeszközként, vagy egyfajta próféciának tekintették. A Necromanteum ezen csavar most egyet: mi lenne, ha ezt a szobát arra használhatnád, hogy magával a Halállal beszélhess? A világ mely titkaira derülne fény egy közvetlen társalgásból a zord kaszással? Ebben a szituációban ő nem egy szörny, csak egy hozzád hasonló entellektüel.

Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem épp elég halál az, ha már órák óta kint vagyok, és egy random visszatükröződésben veszem észre, hogy mind az idő alatt egy bazi nagy keléssel a homlokomon mászkáltam. Mindegy is, ha felkeltette az érdeklődésed a spooky téma, akkor lehet is nyomni a play gombot a dalra idelent:

//www.youtube.com/watch?v=uKVcLWcn6rE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.