Warkings – Headliner turnéval vonulnak be Budapestre

Hard Rock Magazin

Az európai power metal kosztümös csapata, a Warkings jövő márciusban érkezik Budapestre, hogy fennállásuk első headliner turnéjával harcba hívják az európai rockereket a Barba Negra színpadán.

Epikus power metal és ami mögötte van: A Warkings koncepciója szerint a négy harcos király a Valhallában találkozott, zenekart alapítottak, és Odin visszaküldte őket a Földre, hogy terjesszék a metált. Íme hát a csapat üzenete: „Harcosok, figyeljetek! Eljött az idő, hogy a tömegek elinduljanak Valhalla mélyéről. Csatlakozzatok a Warkingshez a korábban soha nem látott méretű hadjáraton! Készüljetek fel a heavy metal történetének legnagyobb csatáira és támogassátok az Európán átívelő menetben a zenekart, akik a régmúlt harcairól mesélnek majd!”

A keresztes lovagi hagyomány szerint a négy király Németországon, Ausztrián, Magyarországon, Lengyelországon, Franciaországon, valamint a holland és cseh “királyságon” keresztül vonul be, hogy a tömegekhez eljuttassa az igazi heavy metalt. Az utazás minden állomásán követőik száma egyre csak növekedni fog, egyre több harcos kerül a bűvöletük alá. A turné budapesti állomása 2024. március 2-án lesz a Barba Negra Blue Stage-en. Ahogy tavaly a Farkasfalka előtti budapesti fellépésen, úgy a mostani csatákba is elkíséri a zenekart Morgana, a hatalmas varázslónő.

A Powerwolf és a Feuerschwanz társaságában töltött sikeres turnék után itt az idő, hogy a Warkings megkapja a megtisztelő 90 perces főműsoridőt, és megtöltse azt soha nem hallott dalokkal, elképesztő díszlettel és látvánnyal. A csapat legutóbbi lemeze, a ’Morgana’ 2022 őszén jelent meg a Napalm Records gondozásában, természetesen a turné programjának gerincét ez a lemez adja majd.

A H-Music bemutatja: ‘For King And Crown Tour 2024’
Warkings
Budapest, Barba Negra, 2024. március 2.
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Warkings

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.