Kedvenceink kedvencei – Weiszné Koós Ilona Mónika (Sicu) – Vasmacska

Haverock Közösség

Sorozatot indítottunk, aminek most itt a folytatása a Haverock közösség felületén. Folyamatosan olvashattok egy rövid összeállítást nálunk, amit kisebb/nagyobb zenekarokkal, zenészekkel csinálunk. A zenekarok tagjai/zenészek toplistát állítanak fel kedvenc zenekarukból, filmjeikből stb. Így ti is jobban megismerhetitek őket, mit is szeretnek, vagy csinálnak a hétköznapokban.

Most itt az ideje hogy bemutassuk nektek “Sicu“-t, a Vasmacska zenekarból. Fogadjátok szeretettel az Ő kedvenceit:

Sziasztok, Sicu vagyok.
Amióta az eszemet tudom, lételemem a szervezkedés, kreatívkodás, szereplés, sport. Pörgős , nyughatatlan tulajdonságom Anyukámtól “örököltem”. ???? Kisiskolás koromtól atletizáltam, kézilabdáztam, táncoltam, énekkarban énekeltem, művészeti suliba jártam dráma tagozatra, sok szervezési feladatot vállaltam, kivettem a részem a túrkevei közösségi életből. Mindig is imádtam társaságba járni. 16 éves voltam, amikor csatlakoztam egy túrkevei amatőr rock zenekarhoz, ami az ÁGI-ka nevet kapta. Kelemen Ági barátnőm dobolt benne, akivel később megalapítottuk a Vasmacska nevű csak csajokból álló rock zenekart. Nem sokkal előtte óvodapedagógus szakon végeztem az ELTE-n. ???? 9 évig voltam a Zorall háttértáncosa Dám Dóri barátnőmmel, vele azóta is tűzzsonglőrködünk, ebben a szerepben néha a Kozmix színpadán láthat a közönség. ???? Emellett pedig vokálozom a Beatrice nagykoncertjein, énekelek a Barbaró Attila és a Bulibanditákban, frontcsajoskodom a Vasmacskában, óvónéni vagyok Ecseren, sokat futok, edzek, kirándulunk, évente egyszer pedig megrendezzük Kelemen Ági barátnőmmel a Dáma Lármát, ahol 30-40 zenész csaj szakítja le a közönség állát. Van egy gitárvirtuóz öcsém, Koós Joci, akire nagyon büszke vagyok. Sokáig gitározott a Cool Head Klanban. 2011 óta vagyunk házasok Weisz Lacival, aki a Kalapács, Dirty Dance, Bulibanditák gitárosa, az Ecseri Vasmű stúdió tulajdonosa, illetve a Republic zenekarban vokálozik és akusztikus gitáron játszik. Van egy 7 és fél éves csodálatos kisfiunk. ???? Nyálasan hangzik, de mivel így van, el kell mondanom, hogy igazán boldog életet élek. ????????

Azt gondolná az ember, hogy könnyű hipp-hopp felsorolni a kedvenc dolgokat az életünkből, de az az igazság, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot, ezek szerintem változó dolgok, mindig változik az ember ízlése, ráadásul annyi mindent szeretek nagyon, hogy rendesen rosszul esik “rangsorolni”. ???? Van azonban, ami örök kedvenc marad, ilyen nekem a Tankcsapda, így a zenei Top10-es listámon ők az elsők. ????

Kedvenc TOP10 zenekar:

– Tankcsapda
–  Black Out
–  Kispál és a Borz
–  Junkies
–  Alestorm
–  Fish
–  Depresszió
–  Metallica
–  Ákos
–  Danko Jones

Kedvenc Top 5 film:

(Bőgős, romantikus filmek, mesék. ????????) Minden, ami Keanu Reeves, Cameron Diaz, Sandra Bullock, Jennifer Anniston, Julia Roberts, Jim Carrey. (ezzel elmondtam a top színészeket is. )

– Ház a tónál
– Az 50 első randi
– Csajok bosszúja
– Sejtcserés támadás
– Erin Brokovich
– Sztárom a párom

 

TOP Sorozat:

– Csak a Jóbarátok. Bármennyiszer, bármikor.

Kedvenc városok:

– Túrkeve
– Tusványos
– Tiszaföldvár
– Sitke
– Budapest

 

TOP Italok:

– Fröccs
– Víz
– Bodzaszörp
– Körtés cider

Kedvenc Ételek:

– Töltött káposzta
– Fokhagymás-krumplis bundás
– Rántott camambert
– Rántott hús
– Anyukám húslevese
– Túrós tészta

 

Hangszerek:

– Gitár
– Zongora
– Dob

Könyvek:

– Isten bohócai (Müller Péter)
– Tankcsapda könyv
– Verses kötetek minden mennyiségben

 

Sportok:
– Kangoo Kumps
– Futás
– Tabata

Zenekari sztori:
A Vasmacska régi dobosa, barátnőm Ági életében egyszer dobta el a dobverőt, akkor is egy srác fejébe állt vele úgy, hogy nagyon nagy pukli nőtt rajta. ????

 

Nagyon köszi a kedvenceket, a zenekari sztori kifejezetten tetszett 😀 Nagyon sok sikert kívánok továbbra is, Hajrá Sicu! 😀 😀 😀

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.